Boek
Nederlands
Odran is verslagen en Breen maakt zich nuttig door de gewonden en nabestaanden te verzorgen. Maar al snel duiken de heksen van de vijand op in Breens slaap — het begin van een epische strijd tegen het kwaad.
Extra onderwerp
Fantasy; Romans
Titel
Ontvouwen
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Annemarie De Vries
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The choice
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2022
526 p.
ISBN
9789022592366 (paperback)

Besprekingen

Het derde deel van de ‘Drakenhart’-trilogie*. Na Odrans nederlaag in De Slag om het Duistere Portaal is zijn poging om over Talamh en Breen te heersen tot stilstand gekomen. De strijd heeft zijn tol geëist en zo’n periode vol pijn heeft Breen nooit gekend. Ze maakt zichzelf nuttig door de gewonden te verzorgen en vrienden en familie in hun verdriet te steunen. Veel tijd om te herstellen is er niet, want al snel verschijnen de heksen van de vijand in Breens slaap. Ze beoefenen zwarte magie en offeren onschuldige mensen op. Het is het begin van een epische strijd die Breen zich niet kan veroorloven te verliezen. In meeslepende, zeer toegankelijke stijl geschreven. Nora Roberts (Silver Spring, 1950) is een wereldberoemde Amerikaanse schrijver. Haar werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia