Strip
Nederlands

Heartstopper. Deel 5, Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap...

Alice Oseman (auteur), Niels van Eekelen (vertaler)
+1
Heartstopper. Deel 5, Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap...
×
Heartstopper. Deel 5, Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap... Heartstopper. Deel 5, Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap...

Heartstopper. Deel 5, Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap...

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar

Het langverwachte vijfde deel van de Heartstopper-serie!

Nick en Charlie hebben veel meegemaakt in de tijd sinds hun ontmoeting. Een eerste crush, het ontdekken van hun seksualiteit en uiteindelijk het uit de kast komen bij familie en vrienden – die niet altijd even begripvol reageren. Nu ze eindelijk die vier belangrijke woorden tegen elkaar gezegd hebben, probe

Onderwerp
Homoseksualiteit
Titel
Heartstopper. Deel 5, Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap...
Auteur
Alice Oseman
Vertaler
Niels van Eekelen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Heartstopper. Volume 5
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, 2023
[384] p. : ill.
ISBN
9789000381258 (paperback)

Besprekingen

Het vijfde deel in de graphic novel-serie 'Heartstopper’. Nick en Charlie hebben veel meegemaakt sinds hun ontmoeting. Een eerste crush, het ontdekken van hun seksualiteit en het uit de kast komen bij familie en vrienden. Nu ze eindelijk hun liefde voor elkaar hebben uitgesproken, probeert Charlie zijn moeder over te halen om hem bij Nick te laten slapen. Maar met Nick's aanstaande vertrek naar de universiteit staat alles op het punt te veranderen. Geschreven in een vlotte, hedendaagse stijl. Met zwart-wittekeningen in de stijl van de bekende graphic novels. Geschikt voor lezers vanaf ca. 13 jaar. Alice Oseman (Chatham, 1994) is schrijver, stripmaker en jeugdauteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Over Alice Oseman

Alice Oseman (Kent, 16 oktober 1994) is een Britse schrijfster, die young-adult fictie schrijft. Haar eerste contract met een uitgeverij heeft ze op haar 17e behaald, en ze heeft haar eerste boek, Solitaire, in 2014 uitgegeven. Ze is hiernaast ook de auteur van Radio Silence, I Was Born For This en de webcomic Heartstopper.

Werken

Haar debuutroman, Solitaire, werd in 2014 gepubliceerd door HarperCollins na een biedingsstrijd. Het volgt het verhaal van Tori Spring, een pessimistische tiener, die Michael ontmoet, haar tegenpool- een ongelooflijke optimist. Ze proberen er achter te komen wie achter de streken op hun school zit, die steeds ernstiger worden. Andere personages zijn Charlie, die een ernstige eetstoornis heeft. De roman verkent thema's zoals vriendschap, psychische problemen en LGBT+ relaties.

In 2016 verscheen haar tweede roman, Radio Silence. De roman volgt Frances, een high-ac…Lees verder op Wikipedia